Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Taller infantil: Ona i els gastroinvents

11:3013:00 h
Lloc: Sant Andreu Contemporani
Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
Taller

17.03.18


Elisa González amb la col·laboració d’Elba Díaz: Ona i els gastroinvents

Cinquena sessió d’ONA 2.0: La finestra secreta, a càrrec de l’artista Elisa González amb la col·laboració d’Elba Díaz.

El cosí de l’Ona, el famós inventor Flowalistik, ha dissenyat una màquina 3D capaç de crear aliments amb propietats increïbles. Ha presentat el seu invent a la tercera edició dels premis CACA (Comité Astrofísic de Comestibles Al·lucinants), que tindran lloc properament a Barcelona. De camí a la ciutat comtal, Flowalistik s’adona que ha perdut una de les peces de la màquina i demana ajuda a l’Ona i els seus amics per acabar a temps el menú que va presentar als premis. Quines propietats al·lucinants ens inventarem? Aconseguirem entusiasmar el jurat dels CACA amb les nostres creacions gastronòmiques? Aviat ho descobrirem!

‘Ona’ és el programa educatiu de Sant Andreu Contemporani, estructurat en cicles anuals de tallers a càrrec d’artistes convidats, dirigits a un públic infantil i familiar. Un espai en el qual artistes i nens experimenten amb estratègies creatives i produeixen coneixement compartit des de la pràctica.

Si vols el PROGRAMA COMPLET DE TOTA LA TEMPORADA, clica aquí.

Informació pràctica:

Horari

D’11:30 a 13:00 h

Edat recomanada

De 6 a 11 anys

Preu

Gratuït

Aforament limitat

Inscripcions

Telèfon: 93 311 99 53

sac@santandreucontemporani.org