Taller Interfícies Interactives: Prototype of a Design

10:0017:00 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Preu: 100€
Taller

El taller d’Interfícies Interactives proporciona el coneixement per crear prototips interactius utilitzant el programari Vvvv i diversos dispositius tals com: Kinect (reconeixement del cos humà), EEG (Control amb el pensament), i Smartphone (toc en la pantalla).

Programa:
Durant el taller els participants produiran dissenys gràfics en els quals serà possible interactuar a través del moviment de la mà, les expressions facials, el control del pensament i la pantalla tàctil. L’objectiu del curs és aprendre a gestionar la visualització d’una presentació innovadora, que pot ser emprada en entorns professionals i en diferents situacions, tals com; exposicions de museus, comissions per a grans esdeveniments, col·laboracions amb serveis, assignacions públiques i privades.

Requisits de participació:
No requereix coneixements específics: el curs comença a ensenyar els principis bàsics del programari Vvvv (vvvv.org) i l’entorn interactiu en referència a l’art contemporani. Per tant, és per a principiants i participants intermedis.
Els participants han de tenir la seva pròpia computadora portàtil amb sistema operatiu Windows instal·lat (instruccions vvvv.org/downloads | versió de 32 bits + addons de 32 bits). Amb Mac existeix la possibilitat de fer el Bootcamp.
Instal·li també VLC (videolan.org/vlc) i porti un mouse a tres botons.

Durada: 14 hores
Dates: sabado i diumenge 21 i 22 d’abril 2018
Horari: 10:00-17:00
Matrícula: 100€

A càrrec de:
Martìn Romeo
info@martinromeo.com
www.martinromeo.com

Martin Romeo és un artista visual italo-argentí la recerca del qual està dirigida a l’art interactiu, que abasta des d’instal·lacions de vídeo i arts escèniques.
Director artístic i fundador del Toolkit Festival de Venècia i el Screening Festival de Trieste, va exposar les seves obres en diversos contextos europeus i internacionals. Ell ensenya noves formes artístiques relacionades amb la tecnologia interactiva en diferents universitats, tant a Itàlia com a l’estranger. Recentment va representar a Itàlia en el Pavelló d’Itàlia en la Expo 2017 en Astana, Kazakhstan, i ha estat inclòs en la col·lecció del World Expo Museum a Xangai, Xina.

Taller Interfícies Interactives: Prototype of a Design