Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Tancament de "Talk Trouble" i "Remover con una vara de madera"

12:0014:00 h
Lloc: La Capella
Hospital, 56
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

Últim dia per veure les exposicions “Talk Trouble”, de Claudia Pagès i “Remover con una vara de madera”, de Matteo Guidi.

És un fantasma, l’ésser amb qui es relaciona aquest home dibuixat amb una vara a la mà que veiem a la peça central d’aquesta exposició? I qui és aquest home? I què tracta de fer? Sembla que vagi a les palpentes, però podria ser que només fos algú que duu a terme una activitat pràctica que li han ordenat, com és ara fer moure una tela. O és una bandera i l’està fent onejar? I, si és una bandera, de quin color és? Sembla blanca. Així doncs, potser s’està rendint. I si el que importa no és tant el que fa moure o onejar, sinó el que hi pugui haver a sota?

Poques pistes ens dona Matteo Guidi amb el títol de la seva obra Remover con una vara de madera (Fer moure amb una vara de fusta). I les dues peces en blanc i negre que s’exposen a la sala d’exposicions grisa i fosca tampoc no sembla que deixin gaires evidències: una fotografia retro il·luminada del que sembla un racó d’un magatzem i la videoprojecció d’una animació en bucle dibuixada a mà.

“Talk Trouble” és una exposició que mostra diferents línies d’investigació centrades en les estructures i sistemes de circulació de la parla. Un eix lingüístic, sonor i performatiu que s’expandeix cap a registres diversos com el text, l’objecte o la instal·lació.

 

Com a tancament de l’exposició Talk Trouble de Claudia Pagès es farà una lectura en tres actes:

– Rage, Home & Insults

– Bromas internas, Romance & Contagious

– Emissions, Fools & Bonding

Amb Aleix Clavera, Noela Covelo Velasco, Ameen Mettawa i Claudia Pagès.