Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

The Touching Community / Greenberg_1992 - Aimar Pérez Galí

12:0013:30 h
Lloc: Boyberry
Calàbria, 96 Local
08015 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

Des del 2015, Aimar Pérez Galí investiga l’impacte que va tenir l’epidèmia de la sida en el context de la dansa espanyola i llatinoamericana, i el relaciona amb l’expansió paral·lela del contact improvisation, pràctica de dansa en la qual el moviment s’improvisa a partir del contacte físic entre dos o més cossos. Sida i contact fan caure la barrera immunològica i et conviden a viure amb el desconegut.

The Touching Community és un treball íntim i afectiu que es fixa en allò particular i local, però que dona visibilitat a tota una època i una comunitat, un treball sobre el tacte i el contacte com a eina de supervivència, i sobre les vies de transmissió en el moviment de la memòria. Apropiant-se d’aquesta herència improvisada, Aimar ens fa pensar en el passat des del present físic i emocional, viscut i compartit, del cos i de la veu.

 

25 de març, 12 h. Boyberry 

+18 anys

Places limitades. Inscripcions a: lacapella@bcn.cat

En col•laboració amb Boyberry