GRAF, l’agenda que suma totes les agendes.

Si encara no reps la nostra Newsletter, pots subscriure't aquí

Instal·lació vegetal amb motiu de la XII Biennal Internacional del Paisatge de Barcelona

Lloc: Pavelló Mies van der Rohe
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 7
08038 Barcelona
Exposició

La Fundació Mies van der Rohe col·labora amb la XII Biennal Internacional del Paisatge de Barcelona acollint la intervenció efímera del Pop up Green 2023.

La intervenció “The Urban Green Migration”, sorgeix de la proposta “Native(s) Lifeways” de Walter Hood i Alma Du Solier per al pati d’escultura del Jardí Carlo Scarpa als Giardini della Biennale (1952). Centenars de plantes provinents de Sardenya han ocupat aquest espai aquest estiu i tardor, destacant els lligams entre les persones, l’arquitectura i el paisatge i aportant una reflexió sobre el valor generatiu de les migracions en el context de la crisi climàtica per a un futur sostenible. Aquestes plantes han de tornar al clima mediterrani per sobreviure i els asfòdels i margallons vinguts des de Venècia recobriran la superfície de l’estany petit i part del Pavelló abans de ser plantats definitivament a Montjuïc.

Aquesta proposta s’alinea amb el tema general de la XII Biennal del Paisatge de Barcelona, ​​titulada “La poètica de la remediació” que tindrà lloc del 24 al 28 de novembre, i és l’esforç en comú de l’Associació LW Circus-Onlus,la Biennal Internacional del Paisatge de Barcelona, el Departament de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Mies van der Rohe i l’estudi Hood Design.

A més, l’últim dia de la intervenció, coincidirà amb el primer diumenge de mes, és a dir, dia de portes obertes al Pavelló Mies van der Rohe, us invitem a que vingueu a visitar-nos!

Instal·lació vegetal amb motiu de la XII Biennal Internacional del Paisatge de Barcelona