Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

TIBERI, El Internacional as a stage

12:0013:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

DIUMENGE 12 DE MARÇ, 12 h

TIBERI. El Internacional as a stage

A càrrec de Nyamnyam

TIBERI és una instal·lació sense formalismes ni frontalitat. A primera vista poden ser només quaranta persones al BAR EL INTERNACIONAL, amb quaranta llibres a les mans i llegint quaranta pàgines, quaranta… Un punt de partida que activa l’acció i la interacció amb el mateix bar i tot el que conté, observant com entra en diàleg amb altres objectes, accions i aliments que Nyamnyam hi va introduint. Així l’acció es va tornant més i més activa, quotidiana, grupal, digressiva i en efervescència. I aquesta idea d’estar junts, de compartir beguda, menjar, barra i coneixement, i de pensar que potser la conversa és molt més interessant que no el punt de partida inicial que teníem; aquí ja som al BAR.

És gratuït i no s’ha de reservar. A la taquilla del museu, digueu que veniu a l’acció dins del BAR El Internacional, us donaran un braçalet identificatiu i us indicaran el camí.

Hi haurà menjar i acció, com sempre a nyamnyam ;)