Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Triple Mortal. Habitar, sentir, pensar

Lloc: La Capella
Hospital, 56
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Triple mortal és un projecte expositiu que consta d’una selecció de projectes desenvolupats pels alumnes de tres centres educatius: l’Escola Massana, l’Escola Llotja i la Facultat de Belles Arts. L’exposició consta d’una selecció de vint-i-una peces que pretén donar visibilitat als treballs dels alumnes de cada centre a través de diferents tècniques d’expressió. Dins de la pluralitat dels treballs, hi trobem peces de diverses disciplines: escultura, pintura, disseny, joieria, il•lustració i artesania, entre d’altres.

Amb el títol “Habitar, sentir, pensar” es vol generar un diàleg entre les diferents peces al voltant d’aquests tres infinitius, posant l’accent en el primer. Habitar un lloc planteja moltes més qüestions que el simple fet d’ocupar físicament l’espai. Quan habitem, establim relacions amb el context, el sentim i el pensem. Així, quan parlem d’habitar ens referim també a viure i conviure en un espai, i a cuidar i transformar l’entorn, així com al simple fet de transitar per un lloc.

Des de les pràctiques artístiques i el disseny, aquesta manera d’entendre i configurar l’entorn té un paper important. Quan pensem un espai, establim noves relacions i generem idees que configuren les nostres vides. Imaginar un lloc és també habitar des del pensament, i, per tant, la forma en què pensem defineix també la manera en què vivim.

Sentir un lloc o un espai implica de nou una habitació conscient, des de la qual la creació artística cobra un nou significat. Tant el disseny com l’obra artística juguen amb les sensacions que experimentem quan transitem per un lloc o hi convivim. Així, doncs, aquesta exposició vol mostrar diferents peces que posen en joc pensaments i sensacions entorn del fet d’habitar.

Activitats:

Print your souvenir: Taller
Anna Cánovas
Dijous 5 de març, a les 17h a La Capella
Activitat gratuïta, places limitades. Cal inscripció prèvia: lacapella@bcn.cat

Experiència Revolving Door
De la sala d’exposicions a l’aula de treball
Erques Torres, Clara Alonso, Jana Fontdevila
Dimecres 11 de març, a les 18h. Sala d’actes de l’Escola Massana

Jornada de debats al CCCB_ Aula2
Dimecres 25 de febrer de 10.30h a 14h. CCCB, Aula2

 – Habitar i política_10.30h -12h
 – Habitar i Gènere _ 12.30h – 14h