Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. La majoria dels espais romandran tancats fins a nou avís. Per més informació consulteu el web de cada espai.

Trucotics per aconseguir la felicitat

19:0020:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: 5€
Performance

La felicitat. Des de quan? Des del principi i cada dia. La recerca de la felicitat és un tic, que a més de repetir-se, s’organitza. És un trucotic. De la mà de Riereta 13 (Ramón Colomina Tornasol, Silvia Genovés, Paloma Unzeta, Lu Colomina, Nahui Domínguez) amb la col·laboració dels músics Pepino Pascual i Víctor Morató, aprèn en 40 minuts alguns tructics bàsics per aconseguir la felicitat i mantenir-la. Per començar, i gràcies al fet d’haver accedit a aquesta informació, gaudeix de la nostra emoticona acabada de sortir del forn.

Sempre que hagis de fer servir l’expressió «només en cas de necessitat», estalvia’t les paraules i disposa d’aquesta emoticona en el seu format gestual o dibuixat.
M’agrada. No m’agrada. És bo. És dolent. ¿I què passa amb les coses bones que surten del que és dolent? ¿I amb les dolentes que surten del que és bo? ¿I el que m’agrada del que no m’agrada? Què passa amb el plaer culpable? Si et demanen opinió o judici, no dubtis a deixar anar l’emoticona.