UAU!! Àlbums i històries al MACBA

11:3013:00 h
Lloc: MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Aquest esdeveniment sortirà publicat a l'agenda el dia 09.06.2024.
Preu: Activitat gratuïta
Familiar

UAU!! És una activitat familiar a partir de 5 anys, dins del programa del MACBA En família, on a partir del llibre-àlbum i l’oralitat explorarem en grup relats, imaginaris i espais del museu.

Escoltar històries és sorprenent i arriscat. No saps on vas a parar. Ho farem a poc a poc, per mastegar cada imatge i record, cada pessigolleig, estranyesa i desig, perquè ens impulsin a un univers on fer o recórrer juntes un espai concret: el museu!

En Yoshi i la Sherezade us compartiran àlbums i us explicaran contes, tal com ha fet la humanitat al llarg de tots els temps. És una cerimònia, un ritual col·lectiu on llegirem amb els cossos. Així, quan obrim les mans… UAU! Desplegarem juntes tot un munt de relats possibles.

Aquesta és una proposta exploratòria i afectiva per experimentar mitjançant la narració de contes, els àlbums il·lustrats, el joc, l’ombra, la llum, les cantarelles, la interacció amb el museu i les seves obres.

UAU!! És un espai que s’ofereix per a infants a partir de 5 anys. Arrenca aquest abril i continuarà quinzenalment tots els dissabtes fins al juny. Cada dissabte ens aproparem a una nova narració. Gratuït els dies 18 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus, i 15 i 16 de juny, dins del marc del festival Món Llibre. Consulta el calendari i fes la teva reserva. T’hi esperem!

UAU!! Àlbums i històries al MACBA