GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

ULTRACÒS. Tres experiències compartides més enllà del cos

19:3021:00 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

ULTRACÒS. TRES EXPERIÈNCIES COMPARTIDES MÉS ENLLÀ DEL COS.
A cura de Maite Travé amb: Ana Martínez, Ana López, Giselle García, Silvia Martos, Joana Romero i Camille Grob

Projecte interdisciplinari que vol posar en relació les Arts visuals amb les Arts escèniques per generar una peça performativa conjunta amb artistes d’àmbits diferenciats.

Projecte que s’entén com un laboratori experimental, en el que el cos i l’acció que aquest genera són els eixos centrals de la investigació. Els factors principals que es tindran en compte en el procés de producció artístic són; entendre’l com un canal d’aprenentatge i coneixement d’un mateix, i de comprensió de l’entorn socio-cultural, així com valorar la propietat transformadora inherent a l’acció artística.

Després d’una sèrie de sessions de treball conjunt (aprenentatge conjunt), de coneixement de l’equip, es formen parelles constituïdes per un artista d’Arts visuals i un d’Arts escèniques (teatre, circ, dansa, etc.), per tal de concebre, definir i formalitzar una peça performativa.

La representació de les performances es realitzaran durant el mes de maig, paral·lelament es podrà visitar la Sala d’Art Josep Bages, on hi haurà una mostra processual, en la que es podran visualitzar els processos de treball, els conceptes tractats, diagrames, etc., que anirà creixent a mesura que es realitzen les performances; afegint els vídeos-registres d’aquestes.

ULTRACÒS. Tres experiències compartides més enllà del cos