GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

V Jornades de Suport a la Creació. La ciutat com a escenari

Lloc:

Preu: De 12€ a 36€
Taller

Tres tallers, un viatge i un programa de ràdio amb Emisiones Cacatúa; Yolanda Domínguez; Santiago Cirugeda; i Caterina Almirall i Daniel Moreno

I si ens mirem El Prat com si fos un gran espai cultural? En molts projectes artístics això és un fet, o un punt de partida, en el que la ciutat esdevé suport, laboratori o espai d’acció artística.

Parlem evidentment de pràctiques relacionades amb el que entenem com a art urbà però també les arts de carrer, els projectes col·laboratius i participatius, les performances, les intervencions site-specific, el documentalisme, les rutes i derives, etc.

Malgrat que des de fa dècades aquestes pràctiques estan completament incorporades en el que entenem com a art, són molts encara els conflictes, mites i confusions que les envolten. Però també és cert que aquesta dimensió més pública de l’art confereix a aquestes pràctiques altres espais de relació on allò social i polític adquireix sovint una rellevància més significativa.

Com cada any, les jornades #Sucret ens conviden a aprofundir en aquests aspectes de la pràctica artística des de diversos tallers, presentacions o xerrades. Comptarem amb la col·laboració de diverses persones convidades especialment per a aquesta ocasió donades la seva experiència o els seus coneixements en aquestes matèries.

V Jornades de Suport a la Creació. La ciutat com a escenari