GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Vermut-cloenda A TAULA!

11:3013:30 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Performance

A TAULA!
El projecte A TAULA! de Laia Ribas Valls concep la Sala d’Art Josep Bages com un espai d’experimentació i assaig. El punt de partida és un fet tan quotidià com el d’asseure’s al voltant d’una taula i compartir a través del fet de menjar plegats, una experiència de relacions personals, relats i intercanvis informals de coneixement.

 

Com a part dels projectes LAB d’engany, A TAULA! converteix el Centre d’Art en un lloc de trobada, tot posant en contacte agents del teixit cultural, educatiu i associatiu de la ciutat al voltant de la taula parada per menjar. Així doncs, l’àpat, la conversa i la sobretaula compartida, amb l’ajuda d’una sèrie d’objectes elaborats per l’artista i tot plegat amanit amb petites accions i intervencions realitzades pels comensals, serà la matèria primera a partir de la qual s’anirà transformant l’espai expositiu.

Així doncs, us convidem a un vermut-celebració-cloenda, en el que comptarem amb la presència i l’acció del col·lectiu Nyamnyam, acompanyants del projecte, així com amb part de les associacions i entitats convidades als dos apats del projecte, entre d’altres:
Amics Art Prat, Teatre Kaddish, Xarxa Dones del Prat, Escola Pepa Colomer, Institut Escola el Prat, Institut Baldiri Guilera, Biblioteca Antonio Martín, Les Dones Sàvies de San Cosme, Lletra Violeta, Juventut Banu Prat, Associació de Salvadoreños de Catalunya o el Consell de Dones del Prat de Llobregat.


Vermut-cloenda A TAULA!