Vir - Anna Natt

Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Convocatòries

La Blueproject Foundation presenta la performance “Vir” d’Anna Natt (Estats Units, 1975), la segona artista resident de 2019. El projecte es divideix en dues fases: la primera serà un taller amb participants seleccionats en una convocatòria oberta i la segona, les presentacions públiques de la performance resultat del taller, que es podrà veure a la Sala Project el 22 i 23 de març de el 2019.

El projecte reflexiona sobre la vulnerabilitat de la masculinitat contemporània i l’artista està interessada en crear un espai on noves formes de masculinitat es presentin i puguin ser discutides i apreciades.

La convocatòria està oberta a homes, o persones que s’identifiquen com masculines, per a participar en el projecte, que examinarà especialment l’expressió física de la masculinitat. Els participants i l’artista investigaran junts les postures, comportaments i moviments associats a la vulnerabilitat i exploraran com això podria filtrar-se a través del que es considera masculí.

La primera setmana del projecte consisteix en un taller on l’artista i els participants treballaran amb moviment, dansa, escriptura i exploració sensorial per reunir material i la segona setmana començarà amb tres dies d’assajos i culminarà en dues nits de performance.

Dates:
Workshop: 12-16 de març, de 12 a 19h
Assajos: 19-22 de març
Presentacions públiques: 22 i 23 de març

Convocatòria per participants

Vir – Anna Natt