La Mercè: Visita comentada a 'Ciutat de sorra', de David Bestué, a cura de Marta Sesé

12:3014:00 h
Lloc:
Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació Sant Adrià, 20 08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Visita guiada

Visita comentada a l’exposició ‘Ciutat de sorra’ a càrrec del personal de sala. Cal reserva prèvia a activitats-centredart@bcn.cat

Per a aquesta activitat, hi ha servei de cangur disponible per a infants de 4 a 12 anys (de 0 a 3, caldrà la presència de la persona cuidadora), amb reserva prèvia també a: activitats-centredart@bcn.cat. Aquest servei és totalment gratuït.

A Ciutat de sorra David Bestué proposa una mirada desplaçada cap a la ciutat de Barcelona. Entenent la ciutat com a material i com a símbol, l’artista contraposa la idea projectada i somiada de ciutat amb un imaginari popular. D’alguna manera, Bestué construeix una història a contrapel, d’allò que es troba a les vores, mitjançant les engrunes, les restes, les deixalles. Més que construir un nou imaginari, aquesta exposició estableix un marc on es pot jugar amb els temps regirats, remoguts –passats no viscuts, passats recents, presents i futurs que han de venir– per tal de trobar aquelles llavors amb les quals es poden recol·lectar imaginaris de la ciutat –i de l’escultura– com un lloc de possibilitat i potència.

La Mercè: Visita comentada a ‘Ciutat de sorra’, de David Bestué, a cura de Marta Sesé