Visites comentades a 'Entre cercles i constal·lacions' de Bouchra Khalili

18:0019:00 h
Lloc: MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Visita guiada

Els divendres gaudeix de les visites comentades a l’exposició Bouchra Khalili. Entre cercles i constel·lacions. Basant-se en diverses formes d’historiografia, en converses i en materials d’arxiu, Bouchra Khalili (Casablanca, 1975) explora amb la seva pràctica artística les lluites anticolonials i les històries d’alliberament i solidaritat postcolonial. Khalili entreteixeix relats històrics amb històries de vida per tal de refermar l’agència política dels subjectes i les comunitats invisibilitzades pels models de l’estat-nació contemporanis.

El grup de recerca i curaduria pli-é collective, integrat per Eva Paià, Marina Ribot Pallicer i Angelica Tognetti, ens proposa un recorregut conjunt per l’exposició. Una visita en la que s’acompanya als participants en l’elaboració d’un relat col·lectiu, posant en diàleg els coneixements de cadascú. pli-é collective compartirà pistes per fer-les ressonar en el museu i perquè cada visitant s’emporti un murmuri de l’exposició.

Visites en castellà, la segona i la quarta setmana de cada mes. En català, la resta de setmanes. Per a concertar visites en grup, contactar amb 93 481 33 68 o macba@macba.cat.

Visites comentades a ‘Entre cercles i constal·lacions’ de Bouchra Khalili