Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

WB. Alegría aquí están los no muertos

19:0020:00 h
Lloc: Sant Andreu Contemporani
Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

01.03.18 – 25.04.18

WB. Alegría aquí están los no muertos

A cura de Jesús Alcaide

Artistes: Miguel Andrés, Joan Bennassar, Ignacio García Sánchez, Marian Garrido, Pau MF, Abel Jaramillo, Mariokissme, R.Marcos Mota, Ariadna Parreu, MReme Silvestre

Sant Andreu Contemporani inaugura WB. Alegría aquí están los no muertos el proper dijous 1 de març a les 19 h.

Prenent com a punt de partida l’escriptura de William Burroughs i apropiant-se del títol d’un capítol del seu llibre Ciutats de la nit vermella, aquest projecte es proposa com un escenari obert, una narrativa possible, una distopia present en la qual s’aborden de manera especulativa qüestions que tenen a veure amb la construcció de la història i la memòria, el control del cos, la monsterització de la vida quotidiana, la viralització semiòtica, el capitalisme en estat líquid i la projecció d’un esdevenir electritzat. The electronic revolution. El llenguatge és un virus.

Aquesta exposició s’ha realitzat a partir d’una selecció lliure entre tots els artistes que es van presentar al Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2017.

WB. Alegría aquí están los no muertos
Inauguració: 01.03.18, a les 19 h
Centre Cívic Sant Andreu
C/Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona