Winter While Waiting. Nieves Mingueza

Lloc: FUGA Gallery
Lluis el Piados 3
Barcelona
Aquest esdeveniment sortirà publicat a l'agenda el dia 12.09.2024.
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

«Winter While Waiting» és una proposta visual multidisciplinària basada en la pràctica experimental. Concebut com a un treball d’investigació, creació i presentació pública, aquest projecte de l’artista Nieves Mingueza culminarà en una instal·lació a la galeria FUGA el setembre del 2024.

Aquest tríptic en evolució fusiona tècniques com el collage, el fotomuntatge, l’assemblatge i estructures escultòriques en paper al llarg de tres panels. La intervenció d’elements com a imatges antigues, caixes de paper, fotografies documentals, dibuixos, text i so dotarà a la instal·lació d’una profunditat sensorial única.

Explorant el fenomen de l’abús cibernètic de gènere, l’obra planteja preguntes sobre el seu impacte en les víctimes i la negligència de les autoritats legals i les plataformes virtuals que permeten aquest tipus d’abús. ‘Winter While Waiting’ busca iniciar un diàleg crucial sobre la invisibilitat d’aquesta forma de violència, promovent una reflexió col·lectiva sobre aquestes pràctiques nocives a la nostra societat.

Winter While Waiting. Nieves Mingueza