GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Wolfgang Laib

Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: 3 €€
Exposició

La Blueproject Foundation presenta “Wolfgang Laib”, la primera exposició personal d’un artista a Il Salotto. La proposta permet gaudir d’algunes de les obres més emblemàtiques d’un dels artistes alemanys més importants, com el seu fascinant “Milkstone” o el seu impressionant quadrat de pol · len, que ja va exhibir l’any passat al MOMA de Nova York.

Des de fa molts anys, Laib ha estat considerat com un dels més respectats i admirats artistes a nivell internacional i els seus treballs s’han pogut veure en els principals centres d’art internacionals com el MOMA, al Centre Pompidou de París o el Kunsthaus de Zurich.

“Wolfgang Laib”, l’exposició que es podrà veure a la Blueproject Foundation del 28 de juny al 23 de novembre, comptarà amb diverses instal · lacions creades amb materials naturals amb una forta càrrega simbòlica i vital, com la cera d’abella, la llet, el pol · len i l’arròs, i reunirà una sèrie de subtils dibuixos recents.

El treball de Laib es caracteritza per una gran puresa i austeritat formal sempre marcada per la recerca constant de transcendència, emoció visual i càrrega conceptual.

Wolfgang Laib