GRAF, l’agenda que suma totes les agendes.

Si encara no reps la nostra Newsletter, pots subscriure't aquí

Y POR QUÉ JOHN CAGE? / JORGE DUTOR i GUILLEM MONT DE PALOL

20:0021:00 h
Lloc: Antic Teatre
Carrer de Verdaguer i Callís, 12
08003 Barcelona
Preu: De 14€ a 16€
Arts en Viu

El setembre del 2022 vam celebrar l’onzè aniversari de l’estrena de Y por qué John Cage? a l’Antic Teatre. L’experiència fou tan màgica que de nou tornem a casa, vibrant alt, a compartir aquest treball tan estimat.
Aquesta es la nostra primera peça junts, amb ella vam descobrir un llenguatge i la nostra manera de fer, i també, el que podíem aportar al món de les arts en viu. És una proposta molt senzilla en la que dues persones, en Guillem i en Jorge, dialoguen i discuteixen sobre què fer, sobre com enfrontar aquest procés creatiu. Les paraules que fan servir es transformen en sons i, a partir del ritme i la musicalitat que inevitablement produeixen, tracten d’acordar les regles d’un joc en el que el públic s’hi descobreix totalment immers.


Les vides de Jorge y Guillem s’entrecreuen una nit d’estiu del 2008 a Barcelona, en Guillem va demanar foc al Jorge i aquest li’n donà. Al cap d’un mes de la coneixença ja vivien junts i, uns quants mesos mes tard, van començar a col·laborar creant peces en parella i també algunes col·laboracions; els primers anys a Amsterdam i, ja després, a Barcelona. Els seus primers treballs com YPQJC? i #LOSMICRÓFONOS, ens parlen del llenguatge i les convencions; els darrers, com El Movimiento o Las cosas del amor, tracten de posar coses en relació per tal de moure assumptes profunds. Ara, ja cap dels dos fuma, però porten 15 anys cuidant aquesta petita foguera amb molt treball i molt d’amor.

Idiomes: castellà
Durada: 60 minuts
Edat recomanada: +5 anys
COMPRAR ENTRADES
Y POR QUÉ JOHN CAGE? / JORGE DUTOR i GUILLEM MONT DE PALOL