YO ME LO GUISO #5 SENTI ELS GOSSOS

22:0003:00 h
Lloc:
Avinguda Carrilet 237. 3r. 08907 - L´Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Preu: 10€
Concert

PERROS MEDITERRANEOS
disquería fundada el 2021 en el barri de Sant Antoni, Barcelona. Espai ideal per a trobar nous estímuls i compartir-los amb els artistes plàstics, djs, i músics de tot el món que freqüenten diàriament el lloc.
⭐️OIGA Collective
Va començar com una agència d’artistes llatins a Buenos Aires a fins de 2018. En arribar a Barcelona, es va afermar com un col·lectiu que transcendeix nacionalitats i s’ha dedicat a donar espai a diferents locals.
⭐️LineUP
LUMIERE
@l.o.m.i.e.r.e
Artista argentina, cofundadora de Cymatix i resident en Loudcontact, estarà girant discos amb el seu distintiu so que varia entre el house i techno, modernitat i rareses.
FATAL
Artista uruguaià resident a Barcelona, forma part cde Canyella en Solc – segello que comparteix amb Breixo Martinez-, així com del col·lectiu d’Amèrica Llatina Ocells Pintats, projecte que s’ha fet lloc en l’escena internacional gràcies a les seves sessions en les xarxes musicals.
GOS JIMBO
Rafa aka. Gos Jimbo va deixar Bologna en 2021 per a instal·lar-se a Barcelona i fundar Gossos Mediterranis, bar cultural i botiga de discos en el barri de Sant Antoni. Amb una forta influència del hip-*hop i el jazzy.
BEVE
Beve és un dels fundadors de OIGA, col·lectiu d’artistes llatinoamericans i actualment cicle artístic. Des de la seva arribada a Barcelona en 2020, ha continuat amb el seu so house, agregant a aquest matisos de new beat i electro.
RIGO PEX
@meneooh
Guatemalenc que és part de la primera ona de productors llatinoamericans d’electrònica de ball. La seva labor com a musicòleg li ha portat a més a presentar teories en TEDx Madrid i a produir Latinator, un arxiu de segells discogràfics iberoamericans en Radio3.

YO ME LO GUISO #5  SENTI ELS GOSSOS