Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

ZOINKS!

11:0021:00 h
Lloc: Sant Andreu Contemporani
Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

01.04.17

ZOINKS!

A cura de Sabel Gavaldon

Artistes: Saelia Aparicio, Pablo Esbert + Federico Vladimir, Ariadna Guiteras, Daniel Moreno Roldán i PLOM

Una exposició és una porta al costat d’una altra. Un passadís amb una dotzena de portes que condueixen a un jardí de camins que es bifurquen. Enlloc de partir d’un tema (que ens obligaria a ser conseqüents), aquesta exposició vol prendre la forma d’un experiment mental. Es tracta d’assajar tantes maneres com sigui possible de no coincidir en una exposició, partint de la base que la manca de sincronia i de reciprocitat són condició necessària —i no un impediment— per a l’experiència estètica. Dels lavabos al terrat i de la cuina al forat de l’escala, ZOINKS! s’estén al llarg de tot un dia vertiginós pels diversos espais del Centre Cívic de Sant Andreu, desplegant-se amb un format serpentejant i discontinu que recorda les persecucions dels cartoons.

Aquesta exposició s’ha realitzat a partir d’una selecció lliure entre tots els artistes que es van presentar al Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2016.

ZOINKS!

Dissabte 1 d’abril

D’11 a 14 h i de 17 a 21 h

Centre Cívic Sant Andreu

Gran de Sant Andreu, 111

Metro: L1 (Fabra i Puig o Sant Andreu)