Política de privacitat

GRAF es compromet a salvaguardar la privacitat de les dades personals introduïdes a través de la seva pàgina web graf.cat.

Quan et dones d’alta a les nostres llistes de correu et demanem el teu correu electrònic. L’objectiu de la recollida d’aquestes dades és el de poder enviar-te un butlletí mensual amb informació de la programació dels espais que formen part de GRAF i altres noticies GRAF.

Per mitjà de Google Analytics tenim accés a informació dels visitants de la nostra pàgina web: data i hora d’accés a la nostra web, l’adreça d’Internet des de la que es va originar l’enllaç que porta a la nostra pàgina web i el nombre de visitants diaris. La informació obtinguda és totalment anònima i en cap cas pot ser associada a un/a usuari/a en concret i identificat/da.

A la nostra pàgina web utilitzem cookies, petits fitxer de dades que es generen en l’ordinador del usuari/a, per a que el pop up amb el missatge de la portada aparegui només un cop al dia. L’usuari/a pot modificar la configuració del seu navegador per impedir la instal·lació de cookies.

Sempre que ho desitgis podràs accedir, actualitzar o esborrar la teva informació, tan sols has de posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info(at)graf.cat, o modificant la teva suscripció a Mailchimp des d’un dels nostres butlletins.