Barcelona: Taller de Degrowth for artists (Lars Holdhus, Arnau Sala Saez)

11:0020:00 h
Lloc: Trama 34
Isaac Peral 7, 3
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Preu: Activitat gratuïta
Taller

Pròxim taller de Degrowth for Artists (Decreixement per a artistes) impartit pels artistes Lars Holdhus (TCF) i Arnau Sala Saez a Trama 34 aquest 15 de juny en col·laboració amb Anòmia i Good Praxis.

Farem un taller per definir els desitjos, els interessos i les necessitats del grup i elaborar possibles noves situacions. La mobilització a nivell popular pot ser essencial per introduir principis de decreixement a nivell local i transfronterer. Mitjançant aquest taller veurem com l’art pot impulsar el canvi, crear noves iniciatives i enfortir les comunitats locals.
En centrar-nos en experiències passades, els desitjos individuals i el futur dels i les participants, és possible crear noves organitzacions i idees, incloent-hi tots i totes els i les participants. Aquest taller ja s’ha fet a diversos indrets d’Europa i compta amb l’experiència de tallers anteriors.

Informació pràctica:
Inici: 11:00 – 20:00

Hi haurà diversos descansos durant el taller, inclòs un descans per dinar i prepararem un dinar vegà juntxs. Pots portar menjar i/o beguda si ho desitges.

Ubicació: Trama 34 – Carrer d’Isaac Peral, 7. 3er Pis, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

http://larsholdhus.com
http://arnausalasaez.com
http://anomia.info
http://goodprax.is/dfa
http://goodprax.is

Barcelona: Taller de Degrowth for artists (Lars Holdhus, Arnau Sala Saez)