GRAF, l’agenda que suma totes les agendes.

Si encara no reps la nostra Newsletter, pots subscriure't aquí

Comparsa del silenci, el ball i l’oralitat desafiant

17:0019:00 h
Lloc: Santa Mònica
La Rambla, 7
08002 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

Ens complau invitar a totes les corporalitats re-sentides amb la normalitat capacitista i colonial, per invocar sentirs i dirs en una perfomance colaborativa a peu de carrer: una comparsa per habitar el silenci, la lentitud i l’oralitat desafiant; per celebrar la nostra monstruosa resistència, ballant i trenant.

Vine aquest dissabte 24 de febrer a participar d’aquesta “cercavila” juntament amb la Morenada Perifèrica, Radia Cava-ret i membres de Agitación Diska e Irreparables, que compartiran els textos rebels, gestos afectius i veus insurrectes que han arribat a la “Bústia d’invocacions #1. Insurrectes”.

Agraïdis amb les persones que van enviar els seus materials en aquest primer lliurament de la bústia: Patri Vizcaino, Frank Trobok, Pati del Razo, La inmunda, La copy-toe, Tatiana Antoni Conesa, Ángela Palacios i Nadia Jbr.

La cercavila comença la seva invocació amb un trenat a les 17h davant el centre d’arts Santa Mònica, continúa a les Rambles en direcció a Plaça Catalunya, balla cap a les obres d’adequació en direcció al port, i acaba de nou davant Santa Mònica.

Projecte impulsat pel Gremi de Participació de les Mòniques en la seva línia d’investigació reparacció. Si no has pogut compartir la teva invocació a la insurrecció, la bústia seguirà oberta fins al mes de juny de 2024.

Comparsa del silenci, el ball i l’oralitat desafiant