Convocatoria de propostes de performance a espais independents CORRETJA (ARTefACTe)

Inscripcions Obertes!

ARTefACTe aquest any arriba a la quarta edició i tindrà lloc del 14 al 27 d’octubre.

Des de Club9 volem crear xarxes i complicitats que obrin nous marcs de desenvolupament professional per als artistes, fomentar el coneixement de l’art de performance entre la ciutadania i projectar la Barcelona metropolitana com a capital avanzada de l’art de la performance contemporània.

CLUB us vol convidar als espais independets de Barcelona i àrea metropolitana a enviar-nos una proposta de performance  que pugui ser programada dins del context d’ARTefACTe, al vostre espai o espai proveït per vosaltres, durant les dates d’ARTefACTe en horari de tarda.

Per part nostra proveirem recursos per a honoraris de l’artista (500 € bruts) i 500 € bruts per els espais participants en concepte de despeses d’acompanyament i gestió. A més, proveïrem fins a un màxim de 500 € bruts a l’artista en concepte de despeses de producció, desplaçament des d’altres ciutats si s’escau, etc.

De les propostes rebudes seleccionarem, juntament amb un membre de jurat extern a Club9, els espais que hi participaran,fins a un màxim de quatre propostes.

Per participar-hi, si us plau envieu-nos abans del 31 de maig a hola@artefacte.info un document amb el nom de l’artista i una breu bio, la proposta performàtica i les seves especificacions (durada, qüestions tècniques…). Tingueu en compte que des del festival no disposem ni de materials tècnics o humàns ni d’espais i per tant les performance tindrien lloc o bé als vostres espais o bé en un espai gestionat per vosaltres amb recursos tècnics propis.

Us animem a acompanyar-nos en l’objectiu que volem assolir des d’ARTefACTe, que és eixamplar l’espai de possibilitat per a la performance com a format artístic a través de tot l’ecosistema de l’art contemporani, i per això us animem a participar.

 

 

Convocatoria de propostes de performance a espais independents CORRETJA (ARTefACTe)