GRAF, l’agenda que suma totes les agendes.

Si encara no reps la nostra Newsletter, pots subscriure't aquí

Dimarts de vídeo / Flux Summa: Nits Digitals

19:0020:00 h
Lloc: Santa Mònica
La Rambla, 7
08002 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Screening

Sessió a càrrec de Flux festival / Habitual Video Team per als Dimarts de vídeo del Santa Mònica.

Projecció i col·loqui
Amb la presència de Núria Antentas.

Nits Digitals va ser un cicle d’arts electròniques que es va desenvolupar a Vic durant 13 edicions, des del 2003 al 2015. Organitzat per Victrixmedia i dirigit per Núria Antentas (amb la codirecció de Cristina Casanova en les quatre primeres edicions), va tenir lloc en diferents espais de la ciutat, principalment a la Jazz Cava, a l’Institut del Teatre, al Casino i a l’ACVIC. També en una gran diversitat d’altres espais que van des del Back Room a la Parròquia del Remei, segons les necessitats de les propostes.

Va ser un dinamitzador cultural de primer ordre i un referent dins de l’escena catalana, a base de propostes arriscades que podien ser concerts, projeccions, presentacions, col·loquis, performances, tallers, actuacions audiovisuals, instal·lacions, propostes interactives, accions sonores, etc.

Tal com s’autodefinien, va ser un cicle cosit amb el fil conductor de l’expressió digitalitzada, preocupat per mostrar les interfícies dels creadors del moment. Interactivitat artística, manipulació sonora, anàlisi periodística, cinema digital, fungibilitat poètica, disseny literari. Amb l’exigència imperativa de trobar camins d’expressió que desgastin qualsevol estabilitat.

En aquesta sessió veurem un vídeo amb una selecció de les actuacions dels artistes participants en les tretze edicions del cicle entre 2003 i 2015.

 

Dimarts de vídeo /  Flux Summa: Nits Digitals