Dimecres de so i cos / Les Antecessores

19:0020:00 h
Lloc: Santa Mònica
La Rambla, 7
08002 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

Ocells al Cap exploraran les possibilitats de la comunicació extrasensorial.

En improvisacions curtes el grup entrarà en diàleg amb obres d’art històriques creades per dones i que no s’han vist prèviament.

La preparació

Cada artista escollirà la imatge d’una obra d’art històrica creada per una dona, que la commogui (pintura, escultura, performance, poesia, fotografia, etc.)

Per acompanyar la imatge escriurà un text breu sobre el que és rellevant de l’obra per a aquests temps. Posarà la imatge i el text en un sobre i ho mantindrà en secret.

Cada artista elabora un objecte que utilitzarà a la performance final. El dia de les performances totes les artistes participants seran presents alhora a l’espai. Se seleccionen a l’atzar petits grups d’artistes (2 o 3) que improvisen amb els objectes que han portat. Hi haurà una persona escriba que anotarà el que veu. Després de cada acció se seleccionarà a l’atzar un dels sobres, s’obrirà i es mostrarà i llegirà el contingut en veu alta. Es projectarà la imatge. Observem les sincronicitats. Després de les 5 presentacions, farem debat amb el públic sobre les sincronicitats i les capes d’interpretació.

 

Dimecres de so i cos / Les Antecessores