GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

Nit de Reines i tarot 2024

17:0023:00 h
Lloc: Chiquita Room
Villarroel, 25
08011 Barcelona
Preu: De 10€ a 50€
Trobada

El 5 de gener de 2024 a les 17:00h, en la vespra de l’Epifania i a l’hora del te, ens tornem a reunir per a compartir per sisè any consecutiu una lectura col·lectiva de tarot que ens ajudi a conèixer els valors per a abordar l’any nou.

Enguany tindrem a l’habitació unes hostes especials: les noves cartes de tarot de la il·lustradora Gala Pont. Moltes coneixeran l’univers artístic ple de plantes i naturalesa de Gala, que amb aquestes il·lustracions també celebra els arquetips, persones i cossos dissidents, amb perspectiva LGTBIQ+.

Totes aquelles persones que desitgin indagar més en les seves situacions particulars, a més de la lectura col·lectiva, podran accedir a consultes individuals amb nostres tarólogas de capçalera, Susanna, Saya i Cecilia, que ens han acompanyat des de la primera Nit de Reines en 2019. Al costat d’elles, confiem les nostres intencions a la simbologia de les cartes per a començar l’any amb claredat de propòsits, confiança per a activar els nostres recursos personals i amb curiositat per a viure el que ens ofereixi l’any nou.

Podeu reservar la vostra entrada per a accedir a la lectura general presencial en la galeria (a 10 € o 7 € per a collectors*), i a les lectures individuals (en línia o en la galeria) per 30 € la sessió de mitja hora (a 22 € per a collectors) o 50 € la sessió d’una hora (a 35 € per a collectors). L’accés a la lectura col·lectiva està inclòs en les lectures individuals també.

*El programa SOFT collectors és un excel·lent punt d’entrada en el món del col·leccionisme d’art, de manera assequible i accessible. Per una quota anual de 150 €, reps tres exemplars d’obra gràfica o edició d’artista al llarg de l’any, que es lliuren en la Nit de Reines, en el dia de Sant Jordi i durant el Barcelona Gallery Weekend.

Enguany el regal de Reines que inaugura la subscripció de collectors del 2024 és una obra de Laía Argüelles Folch, i -com a tradició- farem lliurament durant la nit del 5 de gener.

Per inscripcions, aquí.

Nit de Reines i tarot 2024